5 legtutibb strand Miami Beach-en

Ha már nyár, akkor természetesen a strandok sem maradhatnak ki, ha Miami-ban jársz. Nehéz kiválasztani az öt legjobbat, hiszen mindegyik nagyon szuper. Azért mégis sikerült.

Lássuk Miami top 5 legtutibb strandját!

11384208543_f468e91cd8_z.jpg

  1. Bill Baggs Cape Florida State Park: Key Biscayne déli részén fekszik és itt található a híres Cape Florida világítótorony is. Mint minden valamirevaló tengerparton, természetesen itt is lehet úszni, napozni, sőt még horgászni is. A strandolást egybeköthetjük itt egy világítótorony túrával is. Ha megéhezünk, akkor pedig vár minket a Boater's Grill étterem.

    305711939_021f2cc712_z.jpg

  2. South Beach: a fölülmúlhatatlan és utánozhatatlan strandélmény Miami-ban. Ez az a hely, ahol mindeki megmutatja a kondibérletek több hónapos eredményét, még a topless fürdőzés is engedélyezett. Sokan szeretnek itt futni is, hiszen a part mellett betonozott út vezet. A strand az Ocean Drive-on található, ami számtalan híres szórakozóhelynek ad otthont.

    virginiakeybeach.jpg

  3. Virginia Key Beach: ez Dél-Florida egyik legérdekesebb strandja. A Miami Seaquarium közelében fekszik, a Rickenbacker Causeway-től jobbra. Könnyen megközelíthető a part, ami azt is jelenti, hogy nyaranta elég nagy a tömeg, viszont mégis akad számtalan nyugalmasabb rész. Ez az egyetlen partszakasz, ahová kutyákat is lehet vinni sétáltatni.

    5293448240_0837f0fa0e_z.jpg

  4. Haulover Beach: Sunny Isles Beach és Bal Harbour között található és azért is érdekes, mert ez az egyetlen nudista strand, ahol van normál strand is, de engedélyezett a fürdőruha elhagyása :) A szörfözők is imádják ezt a partszakaszt.

    homesteadbayfront.jpg
  5. Homestead Bayfront Park és kikötő: ha turistamentes helyet kerestek, akkor ez abszolút nyerő. Lehet hajózni, úszni és a nyugalmasabb helyek közé tartozik.

Fedezd fel Miami-t az AutóbérlésOnline-nal >>

Szálláshelyek Miami Beach-en