Top 5 Halloween város az USA-ban - Leghátborzongatóbb amerikai helyek

 A Halloween hamarosan itt van tehát nem árt megismernünk a Top 5 leghátborzongatóbb helyet az USA-ban.

  1. Philadelphia: Philly - ahogy a helyiek hívják a leghátborzongatóbb város Halloween idején. Különösen, ha ellátogatunk a Pennhurst Asylum, ami egészen 1986-ig pszichiátriai intézet volt, manapság viszont feléled Halloween idején és az életünk leghátborzongatóbb élményében lesz részünk, ha ide ellátogatunk! A videó magáért beszélt:
     
  2.  Denver, CO: A második helyet a Colorado államban található Denver foglalja el. A "13th Floor" elnevezésű szellemjárta ház igazán hátborzongató lehet. Ha egy kicsit könnyedebb ünneplésre vágyunk, akkor látogassunk el a Cherry Creek, Congress Park és a Hilltop elnevezésű városrészekre, ahol csodálatos Halloween dekorációkat nézhetünk meg. 
  3. happy halloween

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. San Francisco, CA: Ha San Francisco, akkor Alcatraz, ez nem vitás. Ennél hátborzongatóbb helyet nem igazán találunk a városban. Ha mégis vérfagyasztóbb élményre vágyunk, akkor üljünk autóba és vezessünk át a Bay Bridge-en Oakland irányába, ahol még fej nélküli szellemek is futnak az autók után.:)

Alcatraz Prison

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. San Antonio, TX: A Menger Hotel és a Governor's House sorolható San Antonio leghátborzongatóbb látványosságai közé. Sőt, még az USA "vámpír fővárosa" címet is elnyerte.

5. Portland, OR: A top Halloween látványosságok közé tartozik a Shanghai Tunnels és a Pittock Mansion. Ha hangulatosan feldíszített utcákat szeretnénk látni, akkor látogassunk el Richmond-ba és a Northwest Heights nevű negyedbe.

Portland Underground 2