Fly and Drive USA - Fedezzük fel Amerikát négy keréken!

Delta EMB-175

 Sokan választják manapság ezt az utazási formát, hiszen kényelmes és oda megyünk, azt nézünk meg az USA-ban, amit szeretnénk. Leginkább úgy érdemes megtervezni amerikai fly and drive utunkat, hogy egy adott amerikai repülőtéren felvesszük a bérelt autót és az út végén pedig ledajuk egy másik reptéren. Fly and drive út esetén ne a körutat válasszuk, mert így sokkal többet láthatunk.

****

Fly and Drive USA

****

Utunk során több amerikai szállásra is szükségünk lesz. Ebben szerencsére nincs hiány, az olcsóbb motelektől a drága szállodákig minden megtalálható az utak mellett is.

Számtalan étterem van az utak mentén és szerencsére egyáltalán nem drágák és meglehetősen kalóriadúsak, így nem kell attól félnünk, hogy "éhen maradunk" a hosszú út alatt. A szálláshelyen rendelhetünk reggelit is, ez praktikus megoldás lehet, hogy ne éhgyomorral vágjunk neki az útnak.

Az utak és a városok biztonságosak, ne higyjünk el mindent az amerikai filmeknek, a helyzet azért nem olyan rossz. Ha a turista helyek és a jobb környékek közelében maradunk, akkor nem lesz semmi probléma. Az USA-ra is jellemző, hogy sok a türelmetlen sofőr, aki bevág, befurakodik elénk vagy éppen szabálytalan, a lényeg, hogy próbáljuk megőrizni nyugalmunkat.

Számtalan helyre eljuthatunk 4 keréken az USA-ban, néhány autóstúra tippe:

Ilyen és még ennél csodálatosabb helyeket fedezhetünk fel négy keréken:

 Grand Canyon 

Grand Canyon - Nankoweap Trail - view from trail to the Granaries

New York City New York City

Miami Miami