Rövid autós túrák Texasban, az USA-ban

 Texas állam fővárosa, Austin kiváló kiindulópontja lehet egy amerikai autós túrának. Az autós túra kisgyerekes családoknak is ajánlott.

Ha szeretnénk kirándulást tenni Texas egyik szép nemzeti parkjába, akkor Austinból ellátogathatunk a Bastrop State Parkba, ahol lehet túrázni, horgászni; valamint megnézhetjük a híres Lost Pines-t is.


View Larger Map

Az Inks Lake State Park szintén megér egy kirándulást, 7 tó található a területén csodálatos hegyi környezetben. Itt szintén lehet túrázni, golfozni de különféle vízi sportokat is kipróbálhatunk


View Larger Map

Fredericksburgban meglátogahatjuk az „elvarázsolt sziklát” – Enchanted Rock, amely a tonkawa indiánok szent területe volt, a legenda szerint a szikla fura hangot ad ki, a tudósok megállapították, hogy az éjszakai és nappali hőmérsékletkülönbség kreálja ezeket a furcsa, és egyben hátborzongató hangokat.

Ha gyerekekkel indulunk autós túrára Texasban, akkor menjünk el Georgetownba, ahol megnézhetjük az Innerspace Cavern barlangot, kellemes a nyári hőség elől ide menekülni. A barlangjárás után a gyerekek kedvelt játszótere a Creative Playspace.

Nyáron érdemes elvezetni a Lake Travis-hoz – Volente Beach aquaparkja a család apraja-nagyjának önfeledt szórakozást nyújt. San Antonióban a Sea World pedig a tengerek élővilágát bemutató akváriummal büszkélkedhet, valamint egy híres állatkerttel a San Antonio Zoo-val is. Az Aquarena Springs parkban, San Marcosban, a gyerekekkel üvegfenekű hajóra szállhatunk


View Larger Map

Egy biztos Texasban se kicsik, se nagyok nem fognak unatkozni!

Austin hotelek

Autóbérlés az USA-ban