New York látnivalók - ahová a helybeliek járnak

 Ha New York, akkor a legtöbb embernek a Times Square, Szabadság-szobor, Metropolitan múzeum jut az eszébe. Melyek azok a helyek a Big Apple-ben, ahová a helybeliek járnak?

Nos lássuk csak: Time Warner Center

A Time Warner Center elsősorban a vásárlás szerelmeseinek és a gasztronómia híveinek ajánlott. TWC bevásárlóközpont a Columbus Circle-nél, a Central Park délnyugati sarkánál helyezkedik el. A negyedik emeleten 2 világhírű étteremmel büszkélkedik, itt található ugyanis a Thomas Keller Per Se étterme és a híres sushi étterem a MASA.

 A Mandarin Hotel bárjából csodálatos kilátás nyílik az egész Central Parkra, különösen élvezetes, ha még egy koktél is iszogatunk közben - a bár híres a jó koktélokról :) Ha egy kis jazzhallgatáshoz támad kedvünk, semmi pánik, hisz szintén a Time Warner Center-ben található a Dizzy's Club Coca Cola, ahol jobbnál-jobb jazzzenészek lépnek fel szinte egész évben.

Ha megéhezünk és kedvünk támad egy piknikhez a parkban, akkor a Dean and Deluca gourmet ételbárban vagy a Whole Foods market-en magunkhoz vehetünk valami finomságot és irány a park.

Természetesen ne felejtsük a vásárlást sem, 50 különleges üzlet várja az idelátogatókat.

****

Autóbérlés New York-ban

New York hotelek

Egy kis ízelítő a Time Warner Center-ről: