Texas leghíresebb nevezetességei

texas our texas

 5 nevezetesség, amit mindenképpen látni kell Texasban

  1. HemisFair Park: az 1968-as világkiállítás helyszíne a mai napig vonzza a látogatókat San Antonioban. Kicsik és nagyok is élvezni fogják ezt a különleges hatalmas parkot, ahol rengeteg érdekesség látható pl. a Magik Theatre gyerekeknek, interaktív múzeumok, The Tower of Americas.
     
  2. Ha Texas, akkor country zene, ha itt járunk mindenképpen látogassunk el a híres texasi szórakozóhelyek egyikébe. A leghíresebbek közé tartozik: Gruene Hall, Billy Bob's - ahol bikalovaglás is van, The Continental Club és még sorolhatnám.
     
  3. San Antonio - River Walk: A város leghíresebb bevásárló-, szórakoztató- és étterem negyede. Még hajótúrára is indulhatunk a parkban.
     
  4. Corpus Christi - USS Lexington (beceneve:The Lex): a második világháborúban is szolgált hajón egy múzeumot rendeztek be, ami nagyon érdekes és bemutatja a történetét is.
     
  5. Cascade Caverns - San Antonio: különleges élményben lesz része azoknak akik ellátogatnak ebbe a különleges barlangrendszerbe. Még föld alatti vízesések is láthatóak itt és egész nyáron kellemes a hőmérséklet.

 >> Autóbérlés USA >>

Texas szállás

És az elmaradhatatlan képek: 

Hemisfair Park

Lee Brice @ Billy Bob's Texas

San Antonio River Walk

USS Lexington

Cascade Caverns