Seattle látnivalók - Top 5

 Seattle-ben számos látnivaló akad, csak győzzük idővel, hogy mindent meg tudjunk nézni. A városban megtalálható minden, ami egy családnak érdekes lehet, vannak kifejezetten gyerekeknek való látnivalók, múzeumok. A következő nevezetességeket mindenképpen érdemes meglátogatni, ha Seattle-ben járunk:

  1. Pike Place Market: egy hatalmas piac, ahol a friss haltól a kiváló pékárúkig, friss gyümölcsökig minden megtalálható. 1907-ben egy farmers market-ként alapították. A városban járó minden turista meglátogatja ezt a helyet.
     
  2. Pike Place Market, Seattle
  3. Downtown Seattle: szintén különleges élményben lehet részünk, ha itt egy sétára indulunk. Számos kávézó található itt és ha kedvünk támad, akkor egy szervezett sétára is indulhatunk.
     
  4. Space Neddle: innen a legszebb a kilátás egész Seattle-re. Találhatóak itt üzletek, étteremek és egyéb érdekes helye is.
     
  5. Space Needle - Seattle, Washington
  6. Pioneer Square: Seattle történelmi negyede, ahol bepillantást nyerhetünk a város múltjába.
     
  7. Seattle tengerpart/kikötő: természetesen ide is el kell látogatni, ha a városban járunk. Megcsodálhatjuk a szebbnél-szebb jachtokat vagy etethetjük az örökké éhes sirályokat.

 

 

Seattle Waterfront

Autóbérlés Seattle-ben

Seattle szállás >>